Navigācija
Your Cart

Komplekts Spāņu paeljas pagatavošanai (lielais)

Komplekts Spāņu paeljas pagatavošanai (lielais)
Komplekts Spāņu paeljas pagatavošanai (lielais)
29.00€
Bez PVN: 23.97€
  • Pieejamība: 10
  • Preces kods: 7022

Paelja - klasiskais, nacionālais spāņu ēdiens, tā nosaukuma izcelsme no  valensiešu valodas  «paella», kas nozīme «panna». Paelja ir spāņu virtuves vizītkarte. Bieži viņu sauc par spāņu plovu, bet atšķiriba ir tā pagatavošanas tehnoloģijā. 

Mūsu veikalā Jūs varat iegādāties jau gatavu komplektu paeljas pagatavošanai, ta sastāvā ietilpst:

  • panna paeljas pagatavošanai 
  • rīsi «Bomba»;
  • olīveļļa Extra Virgen;
  • garšvielas maisījums paeljas pagatavošanai 

Komplekts paeljas pagatavošanai - ir lieliska dāvana jebkuriem svētkiem!

Ir tāda tradīcija paelju pasniegt tajā paša traukā, kur tā tiek gatavota. Paelju ēd tikai ar koka karotēm, jo tiek uzskatīts ka parastie galda piederumi piešķir ēdienam metālisku garšu.  
Pie gaļas paeljas bieži pasniedz spāņu sauso sarkanvīnu, paeljai ar jūras produktiem - sauso baltvīnu, bet pie jauktas -  rozā vīnu.

Pagatavošana:

  • Uzmanīgi ielejiet eļļu paeljas pannā, uzkarsējiet, neļaujot eļļai pārkarst (kūpēt).
  • Uz lēnas uguns apcepiet paprikas šķēlītes līdz tās mīkstas. Izņemiet no pannas, nolieciet atsevišķā traukā.
  • Uz vidējas uguns apcepiet nemizotus ķiplokus un vistas fileju. Vistai jābūt labi apceptai līdz zeltainam brūnumam
  • Pievienojiet sarīvēto tomātu un visu samaisiet kopā līdz paeljas sastāvdaļas ir apceptas.
  • Pieliejiet karstu ūdeni vai buljonu,  gatavošanas temperatūru palieliniet līdz maksimumam. Pēc iespējas izmantojiet buljonu, nevis ūdeni, tad paelja būs gardāka.
  • Pievienojiet 1 paciņu garšvielas “El Avion”, samaisiet, pārbaudiet vai nepieciešams sāls. Ja vajag, pievienojiet sāli pēc garšas.
  • Pievienojiet rīsus un vienmērīgi sadaliet pa visas paeljas pannas virsmu. Nekādā gadījumā rīsus nedrīkst maisīt.
  • Kad paelja sāk vārīties, turpiniet gatavot uz lielas uguns 8 minūtes, pēc tam samaziniet uguni līdz minimumam, pievienojiet papriku un gatavojiet vēl 8 minūtes.
  • Pēc tam nodzēsiet uguni un ļaujiet paeljai pasautēties zem vāka vēl 3 minūtes. Paeljas gatavošanas laiks ir 19 minūtes.  Precīzi ievērojiet ēdiena pagatavošanas laikus.
Labu ēstgribu!

Sastāvdaļas: Rīsi. Neapstrādāta augstākā labuma Extra Virgen olīveļļa.Dabīgs garšvielu maisījums Paeljai,(3pac.3g) 9gr.Sastāvdaļas: kurkuma,saldā paprika, melnie pipari, timiāns,krustnagliņas,muskatrieksts,pētersīļi,rozmarīns un safrāns.

Enerģētiskā vērtība 100gr produkta: 1499Kj/358kcal,tauki 0.5g,tostarp piesātinātās taukskābes 0.1g,ogļhidrāti 79.2g,tostarp cukuri 0g šķiedrvielas 2.8g, olbaltumvielas 6.5g, sāls 0.001g.

Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.

Ražots: Jose Maria Gomez Mira S.A.,Spānijā.

Izplatītājs: SIA ”Rialto”

Attēlam ir ilustratīva nozīme. Faktiskais produkta izskats var atšķirties no attēlā redzamā. Saņemot pasūtītās preces, tās var būt savādākā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.