Sastāvdaļas: TUNCIS dzeltenspuru(Thunnus Albacares) (73.64%),rafinēta saulespuķu eļļa(19.26%),apelsīns (6.1%),sāls(0.8%) un krustnagliņas (0.2%).Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Pēc atvēršanas izlietot 2 dienu laikā uzglabājot ledusskapī. Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. Produkta uzturvērtība (100g..
Sastāvdaļas: TUNCIS dzeltenspuru (Thunnus Albacares) (73.64%), rafinēta saulespuķu eļļa (19.26%), citrons (6.1%), sāls(1%).Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Pēc atvēršanas izlietot 2 dienu laikā uzglabājot ledusskapī. Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.Produkta uzturvērtība(100g):enerģētiskā vērtība 83..
Sastāvdaļas: TUNCIS dzeltenspuru(Thunnus Albacares) (73.64%), sinepes (15.22%), rafinēta saulespuķu eļļa (7.35%),medus(2.79%) un sāls(1%).Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Pēc atvēršanas izlietot 2 dienu laikā uzglabājot ledusskapī. Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. Produkta uzturvērtība (100g):enerģ..
Sastāvdaļas: TUNCIS dzeltenspuru(Thunnus Albacares) (73.64%),tomātu pasta(17.45%),rafinēta saulespuķu eļļa (5.27%), baziliks (2.64%) un sāls (1%). Uzglabāt vēsā un sausā vietā. Pēc atvēršanas izlietot 2 dienu laikā uzglabājot ledusskapī. Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. Produkta uzturvērtība (10..
Sasmalcināti čirona kalmāri mājās gatavotā mērcē ar tinti un tomātu. Ideāli piemērots arī sajaukšanai ar vārītiem rīsiem.Recepte:Sastāvdaļas: Kalmāri savā tintē, rīsi un aioli.Pagatavojiet rīsus.Rīsus sajauciet ar kalmāru gabaliņiem un tintes mērci.Varat arī pievienot tējkaroti aioli mērces. Aioli m..
Viens no trim populārākajiem vēžveidīgajiem no Galīcijas. Izmērīti un rūpīgi notīrīti, lai noņemtu visas smiltis. Tos tīra īpašās mašīnās līdz 6 reizēm. Tad tos uzvāra un pievieno attīrītu jūras ūdeni.Recepte:Sastāvdaļas: Attīrītas jūras gliemenes, puse laima, safrāns.Izmantojiet sietiņu, lai atdalī..
Mīdijas no Galisijas piekrastes, pagatavotas vienā no autentiskākajām mērcēm Spānijā: Escabeche, kas pagatavota ar papriku, etiķi, eļļu, ķiplokiem un lauru lapām. Cepšanas process notiek, rūpīgi kontrolējot temperatūru, lai gliemenes nesalūstu ūdens satura dēļ. Tad pievienojam mērci, kas arī tika pa..
Astoņkāju taustekļi ķiploku mērcē ar augu eļļu. Ideāli piemēroti uzkodām.Recepte:Sastāvdaļas: Astoņkāji ķiploku mērcē, garneles, maize un aioli.Pannā pievieno astoņkāju eļļu.Apcep astoņkājus un dažas nomizotas garneles.Apgrauzdē maizi un uzklāj uz tās aioli. Aioli mērces Jūs varat atrast sadaļā..