Visu iecienītās gaļas delikateses no Spānijas, īpaši atlasītas priekš Jums. Labākā kvalitāte un garša.
Hamons - vītināts cūkgaļas šķiņķis - kurš iecienīts garšas dēļ un ir viens no veselīga uztura elementiem. Pats veselīgakais no visiem dzīvnieku taukiem. Tā satur B1, B6, B12 vitamīnus un folskābi. Tajā ir arī augsts E vitamīna saturs. Gaļā ir daudz oleīnskābes - tās pašas skābes, kas ir olīveļļā.
Pastāv 2 hamonu tipi: Jamón Serrano un Jamón Ibérico. Viņi atšķiras ar nogatavināšanas ilgumu, bet galvenokārt, ar cūku sķirnēm un diētām.
- Jamón Serrano – baltā cūka ar baltu nagu.
• Curado – nogatavināta minumums 7 mēnešus
• Bodega - nogatavināta minumums 9 mēnešus
• Rezerva - nogatavināta minumums 12 mēnešus
• Gran Reserva - nogatavināta minumums 15 mēnešus
- Jamón Ibérico - melnā Ibērijas vai jauktā cūka, ir melni nagi.
• Cebo Iberico – balta etiķete, nav tīrasiņu Ibērijas šķirne, barojas ar naturālu barību.
• Cebo de Campo Iberico – zaļa etiķete, nav tīrasiņu Ibērijas šķirne,barojas ar ozolzīlēm un naturālu barību. Gaļas garša līdzīga kā cūkām, kas barojas ar ozolzīlēm, bet mazāk izteikta.
• Bellota Iberico – sarkana etiķete, nav tīrasiņu Ibērijas šķirne,barojas pārsvarā tikai ar ozolzīlēm. Šī gaļa izceļas ar izcilu, sulīgu un spilgtu garšu.
• Bellota 100% Iberico – melna etiķete, šī ir labākā gaļa no hamoniem, atšķiras ar saldu garšaugu, izteikti biezu velkošu aromātu, un mīkstu tekstūru.
Ibérico nogatavināšana – noslēpumiem apvīts process, kurā nekad nav skaidrs, cik ilgu laiku tas aizņems, - vienu, divus, trīs vai četrus gadus. Griež hamonu ļoti, ļoti plānās šķēlēs.
Izbaudiet īstu, augstas kvalitātes spāņu delikatesi!