Mēs aicinām Jūs izbaudīt mūsu bagātīgo mērču sortimentu no Spānijas, kas lieliski aizstās jau pazīstamo un ikdieniško kečupu un majonēzi. Laba mērce uzsver ēdiena smalkās nianses.
• baraviku krēma mērce
• melno ķiploku krēma mērce
Varat pasniegt ne tikai ar gataviem pamatēdieniem (ceptiem un vārītiem kartupeļiem), bet arī pievienot tās gatavošanas procesā (pamēģiniet cepot vai sautējot tefteļus vai kotletes).
• pikantā krēmsiera mērce
• Rokforas siera mērce
Pikantās un biezās mērces ar siera pēcgaršu - pārī ar svaigiem dārzeņiem vai augļiem (bumbieru vai meloni). Pietiek tikai iemērkt gabaliņus mērcē un izbaudīt garšu.
• citronu un timiāna krēma mērce
• Romesco mērce
Šādas mērces iesakām pasniegt kopā ar zivju ēdieniem vai jūras veltēm. Bieži vien zivju garša pilnībā atklājas tikai pienācīgas mērces kompānijā.
• tradicionālā tomātu mērce ar gaļu
• Spāņu tomātu mērce
Tomātu mērces ēdienam piešķir spilgtumu un asumu. Klasiskais duets ir tomātu mērce un spageti. Tomātu mērce ar gaļu var būt picas vai sacepumu sastāvdaļa.
• apelsīnu mērce
Ideāla saldskābā mērce ar nelielu rūgtumu. Jūs varat marinēt mājputna gaļu vai pasniegt to ar gatavu ēdienu. Lieliska mērce dārzeņu salātiem. Tā labi sader arī ar desertiem.
Mēs Jums piedāvājām savus variantus un kombinācijas, taču nebaidieties eksperimentēt un atklāt jaunas garšas sajūtas!