Zem svelmainās saules kaltētie tomāti lieliski saglabā vasaras tomātu koncentrēto garšu un aromātu. Viņiem ir blīvs un gaļīgs mīkstums. Garša ir bagātīga, piesātināta un pikanta. Saulē kaltētie tomāti, kas piesūcināti ar saulespuķu eļļu, kļūst aromātiskāki un mīkstāki. Ēšanai gatavs produkts un liel..
Marinēti kaperi – piešķirs akcentu jebkuram ēdienam!Kaperi - ziedoši ērkšķu krūma ziedu pumpuri. Tie var būt lieli ar zaļu asti (kaperu ogas) un mazi, zirņu lielumā (neatvērti pumpuri). Kaperu ogas ir pikantas, tām ir sinepju garša ar nelielu skābumu. Tos izmanto kā dekoru salātiem un aukstajiem ēdi..
Artišoks ir pikants dārzeņu dadzis, kas mūsu valstī nav izplatīts, bet Spānijā to aktīvi izmanto dažādu ēdienu pagatavošanai. Artišoki eļļā ir lieliska alternatīva svaigiem artišokiem un gatava pilnvērtīga uzkoda. Konservēts produkts vienkāršam ēdienam piešķir īpašu pikantumu un oriģinalitāti. Artiš..
Marinēti kaperi – piešķirs akcentu jebkuram ēdienam!Kaperi - ziedoši ērkšķu krūma ziedu pumpuri. Tie var būt lieli ar zaļu asti (kaperu ogas) un mazi, zirņu lielumā (neatvērti pumpuri). Kaperu ogas ir pikantas, tām ir sinepju garša ar nelielu skābumu. Tos izmanto kā dekoru salātiem un aukstajiem ēdi..