Mēs piedāvājam labāko pākšaugu izlasi no Spānijas, iepriekš pagatavoti un ēšanai gatavi, sautējumos, salātos vai kā piedeva. Tie ir pākšaugi kas piešķirs bagātīgu papildinājumu Jūsu maltītei un vienmēr veiksmīgi.
Lēcas ir unikāli vērtīgs un arī gards, tomēr konservatīvo ziemeļnieku virtuvēs joprojām reti pielietots graudaugs. Pēc garšas tās ir maigākas kā zirņi un pupas, bet izceļas ar augstu uzturvērtību un ir lielisks olbaltumvielu avots, tādēļ īpaši ieteicamas tiem, kas vēlas ierobežot gaļas lietošanu. Lē..
Pupiņas satur celulozi, cieti, ogļhidrātus, olbaltumvielas, taukus, kāliju, kalciju, fosforu, magniju, sēru, dzelzi, karotīnu, B vitamīnu, C, PP, A provitamīnu, mangānu, molibdēnu, pektīnus, folijskābi un citas organiskās skābes. Pupiņas satur līdz 40% olbaltumvielu un var viegli aizstāt gaļas produ..
Kāpēc aunazirņus uzskata par augstvērtīgākajiem pākšaugiem? Aunazirņos esošo olbaltumvielu sastāvs ir nedaudz līdzīgs dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielām (tāds pats aminoskābju sastāvs optimālās proporcijās), tāpēc aunazirņus ļoti iecienījuši veģetārieši. Aunazirņos ir nepiesātinātās taukskābes, A, B..
Kāpēc aunazirņus uzskata par augstvērtīgākajiem pākšaugiem? Aunazirņos esošo olbaltumvielu sastāvs ir nedaudz līdzīgs dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielām (tāds pats aminoskābju sastāvs optimālās proporcijās), tāpēc aunazirņus ļoti iecienījuši veģetārieši. Aunazirņos ir nepiesātinātās taukskābes..
Pupiņas satur celulozi, cieti, ogļhidrātus, olbaltumvielas, taukus, kāliju, kalciju, fosforu, magniju, sēru, dzelzi, karotīnu, B vitamīnu, C, PP, A provitamīnu, mangānu, molibdēnu, pektīnus, folijskābi un citas organiskās skābes. Pupiņas satur līdz 40% olbaltumvielu un var viegli aizstāt gaļas produ..
Konservētas spāņu pupiņas jumbo, nesatur lipekliPupiņas ir viegli uzņemama olbaltumviela, kas satur ēstgribu nomācošas vielas. Veģetāriešiem tā ir alternatīva gaļas ēšanai, kā arī piemērotas tiem, kas ievēro diētu un veselīgu dzīves veidu. Konservētām pupiņām vienmēr jābūt jebkurā virtuvē. Prod..