Navigācija
Your Cart

Svītrainā tunzivs saulespuķu eļļā, 1kg

Svītrainā tunzivs saulespuķu eļļā, 1kg
Svītrainā tunzivs saulespuķu eļļā, 1kg
19.00€
Bez PVN: 15.70€
  • Pieejamība: 6
  • Preces kods: 4125

Recepte: Spageti Vidusjūras gaumē ar tunci, tomātiem un paipalu olām

Sastāvdaļas: 350 g spageti, 8 paipalu olas, ½ citrona sula, 560 g svītrainā tunczivs saulespuķu eļļā, 100 g melnās olīvas, 6 anšovu filejas, 180 g ķirštomāti, sauja bazilika, svaigi malti melnie pipari.

Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Pievieno spageti un vāri 8 minūtes, līdz pasta ir al dente (gandrīz gatava). Nokās ūdeni.

Kamēr vārās pasta, verdošā ūdenī 2 minūtes vāri paipalu oliņas. Nokās ūdeni, nedaudz atdzesē, nolobi čaumalu.

Karstajos spageti iemaisi citrona sulu, tunci ar pāris karotēm eļļas, pievieno sagrieztas olīvas, sakapātas anšovu filejas un ceturtdaļās tomātus.

Kārto šķīvjos, dekorējot ar uz pusēm pārgrieztām paipalu oliņām un bazilika lapiņām. Pārber ar melnajiem pipariem. Pasniedz karstus.


Produkta sastāvdaļas: TUNZIVS (Katsuwonus Pelamis, Ecuador) (95%), saulespuķu eļļa (5%) un sāls.

Uzglabāt istabas temperatūrā. Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. Pēc atvēršanas izlietot 5 dienu laikā uzglabājot ledusskapī t°C+2+7.

Produkta uzturvērtība (100g): enerģētiskā vērtība 826.78kJ/197.60kcal, tauki 12.16g, no tiem piesātinātie tauki 1.7g, ogļhidrāti 0g, no tiem cukuri 0g, olbaltumvielas 22.09g, sāls 2g.

Ražots: Spānijā

Izplatītājs: SIA ”Rialto”

Attēlam ir ilustratīva nozīme. Faktiskais produkta izskats var atšķirties no attēlā redzamā. Saņemot pasūtītās preces, tās var būt savādākā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.